Het overkomt je, borstkanker, en nu…

Begeleiding na Borstkanker

Yes! De behandelingen zijn eindelijk voorbij en je denkt: nu kan alles weer normaal worden. Tenminste, dat hoop jij en je omgeving. Maar uit eigen ervaring weet ik dat dit soms flink tegen kan vallen. De gesprekken en regelmatige bezoekjes van familie en vrienden verdwijnen, en de vaste structuur van de behandeling valt weg. Je lichaam voelt anders aan dan voorheen. De onzekerheid blijft knagen: ben je echt genezen, of komt de kanker terug? Je voelt je op jezelf aangewezen. Misschien merk je dat je vastloopt, dat je het gevoel hebt in een zwart gat te vallen, of dat je gewoon rust nodig hebt. Maar helaas, het loopt allemaal anders dan verwacht…

Hoe leer je de nieuwe versie van jezelf kennen? En hoe kan je omgeving jou het beste ondersteunen?

Ik nodig je uit om samen met mij dit pad te bewandelen. Met mijn eigen ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan uit diverse opleidingen, kan ik je helpen om weer op te staan en verder te gaan.

Begeleiding bij borstkanker, tijdens of na de behandelingen

Hulp vragen kan moeilijk zijn, zeker als je het niet gewend bent. Toch wil ik je aanmoedigen om deze stap te zetten. Hulp vragen betekent dat je de ruimte krijgt om jezelf te zijn en de rust vindt om je ervaringen te delen. Bij mij vind je erkenning, omdat ik naar je luister en je zie zonder oordeel. Samen onderzoeken we waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. We zoeken antwoorden op je vragen en verlangens. Vervolgens ondersteun ik je in de stappen die je zet, zodat je weer met vertrouwen de regie over je eigen leven kunt ervaren.

Ontdek een nieuwe manier van leven, waarin jij leeft volgens jouw eigen belangrijke waarden.

“Wie ben ik en waar ga ik naartoe?”