De helende werking van een

Klankschalenmassage

Herken je dit? Heb je last van chronische pijn en zoek je een natuurlijke manier om verlichting te vinden? Dan is een klankschalenmassage misschien wel iets voor jou.

Klankschalen, ook bekend als Tibetaanse schalen, zijn muziekinstrumenten die traditioneel worden gebruikt in boeddhistische rituelen en meditaties. Ze bestaan uit een bolvormige metalen kom die bespeeld wordt door er met een stok langs te wrijven of erop te slaan. Dit produceert een vibrerende toon en een langdurige, harmonische klank.

Bij een klankschalenmassage houd je je kleding aan en worden verschillende klankschalen op en rondom je lichaam geplaatst en aangeslagen. De trillingen en geluiden die hierbij vrijkomen, dringen diep door in je lichaam en hebben een helend effect op zowel lichaam als geest. Dit helpt bij het balanceren van energie en bevordert diepe ontspanning. Het is een ervaring die je kan helpen om beter om te gaan met je chronische pijn.

Ben je benieuwd wat een klankschalenmassage voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik help je graag op weg naar meer ontspanning en verlichting van jouw chronische pijn.

“Lichaamlijk en mentaal weer goed in je vel?”