Diensten

Trainingen en coaching

Bekijk al onze diensten en kies degene geschikt voor jou.

Een disc assessment kan ik gebruiken waarbij je tot meer inzicht komt in je eigen gedragsstijlen. `je leert welke gedragsstijlen er zijn en hoe je deze kunt herkennen en jouw communicatie hierop aan kunt passen.

Intake is gratis en daarna minimaal 2 sessies, inclusief assessment.

Slaap is belangrijk! Slecht slapen is overdag minder goed functioneren. Slaapklachten varieren van slecht inslapen, doorslapen en ’s nachts vaak wakker worden of te vroeg.

Slaapklachten verminderen je kwaliteit van leven. Ik reik je informatie, tips en oefeningen aan om je slaap te verbeteren. Je krijgt weer regie over je nachtrust en je levenskwaliteit neemt toe.

Laat stress geen burn out worden!! Wat brengt jou in beweging om niet stil te blijven staan?

Wie ben ik?

Waar ga ik naartoe

Hoe ga ik dat doen?

Ik begeleid je om een positieve gedragsverandering teweeg te brengen, zodat lichaam en geest in balans is in een veilige en inspirerende omgeving. Oude patronen van overtuigingen los te laten.

Kanker is ingrijpend. Je voelt verdriet, onzekerheid, angstig en misschien ook boos. Alles loopt bij u vast. Dat is niet zo gek na diagnose kanker. Je raakt je balans en (zelf)vertrouwen kwijt. Ik als coach en ervaringsdeskundige kan je leren de balans en je zelfbeeld weer te vinden. Leven na kanker is anders dan gewoon de draad weer oppakken. Ik bied begeleiding waar behoefte aan is. Dat is voor iedereen anders.

Cursisten aan het woord

“Ik vond het erg interessant en je deed het super leuk en enthousiast. Het past bij jou.”

Renny

“Farida heeft mij erg goed geholpen met communicatieve vaardigheden in mijn team. Aan te raden voor iedereen die beter wil worden in onderlinge communicatie!”

Joshua

“Cursus over communicatie en samenwerken Gekoppeld aan een medecursist , vragen formulier invullen wat later besproken werd. Wat er uit kwam was heel grappig mijn gekoppelde partner daar werd ik soms iets onzeker over De uitslag van het formulier was verrassend we bleken door de uitslag een match te hebben een ideaal werk duo Samenwerkingsverband opdracht liet heel duidelijk zien hoe het was om intensief samen te werken Erg leuk om te doen en met goede communicatie kom je samen heel ver . Wat ik wel vond dat de cursus op deze manier beter geschikt zou zijn voor pubers of jongvolwassenen Het was een duidelijk omschreven cursus waar ik zeker wel iets van geleerd heb.”

WW