Aanbod

Aanbod

Ik nodig u uit om samen met mij op een reis te gaan, waarbij we ons richten op het verkennen en begrijpen van onze ongemakken. Door ACT-opdrachten (Acceptance and Commitment Therapy) en oefeningen toe te passen, kunnen we leren om een betekenisvol en vervullend leven te leiden, ondanks de uitdagingen die we tegenkomen.

Bekijk al mijn diensten en kies degene die geschikt is voor jou.

om je gedrag te veranderen en om stappen te zetten richting een zinvoller en bevredigender leven maak ik gebruik van ACT Techieken. Je leert jouw gedragspatronen te begrijpen en te veranderen om deze persoon die je wilt zijn te zijn om een rijkvol leven te leiden. 

 

 

Slaap is belangrijk! Slecht slapen is overdag minder goed functioneren.

Deze therapie is gericht op het verbeteren van uw mentale gezondheid door het ontwikkelen van belangrijke cognitieve vaardigheden, oftewel Metacognitieve therapie.

Samen met u ga ik aan de slag om de oorzaak van uw problemen te achterhalen en concrete tools aan te reiken om uw mentale gezondheid te verbeteren. Door middel van verschillende technieken, zoals cognitieve herstructurering, gaan we uw belemmerende gedachtepatronen doorbreken en vervangen door helpende denkpatronen.

 

Het leven kan soms best lastig zijn en voor uitdagingen zorgen. Laat stress geen burn out worden!!

Heb jij last van angst, stress, burn-out, onrust, piekeren, depressieve gevoelens of een trauma? Het kan heel spannend zijn om hulp te vragen als je nare ervaringen of (psychische) problemen hebt in je leven.

Wat brengt jou in beweging om niet stil te blijven staan?

Wie ben ik?

Waar ga ik naartoe

Hoe ga ik dat doen?

Ik begeleid je om een positieve gedragsverandering teweeg te brengen, zodat lichaam en geest in balans is in een veilige en inspirerende omgeving. Oude patronen van overtuigingen los te laten.

Kanker is ingrijpend. Je voelt verdriet, onzekerheid, angstig en misschien ook boos. Alles loopt bij u vast. Dat is niet zo gek na diagnose kanker. Je raakt je balans en (zelf)vertrouwen kwijt. Ik als coach en ervaringsdeskundige kan je leren de balans en je zelfbeeld weer te vinden. Leven na kanker is anders dan gewoon de draad weer oppakken. Ik bied begeleiding waar behoefte aan is. Dat is voor iedereen anders.

Cursisten aan het woord

“Ik vond het erg interessant en je deed het super leuk en enthousiast. Het past bij jou.”

Renny

“Farida heeft mij erg goed geholpen met communicatieve vaardigheden in mijn team. Aan te raden voor iedereen die beter wil worden in onderlinge communicatie!”

Joshua

“Cursus over communicatie en samenwerken Gekoppeld aan een medecursist , vragen formulier invullen wat later besproken werd. Wat er uit kwam was heel grappig mijn gekoppelde partner daar werd ik soms iets onzeker over De uitslag van het formulier was verrassend we bleken door de uitslag een match te hebben een ideaal werk duo Samenwerkingsverband opdracht liet heel duidelijk zien hoe het was om intensief samen te werken Erg leuk om te doen en met goede communicatie kom je samen heel ver . Wat ik wel vond dat de cursus op deze manier beter geschikt zou zijn voor pubers of jongvolwassenen Het was een duidelijk omschreven cursus waar ik zeker wel iets van geleerd heb.”

WW