Tarieven

Therapie// Coaching//Trainingen

*Geen wachttijden en geen verwijzing nodig van de huisarts*

Een sessie duurt minimaal 1 tot maximaal 1,5 uur. Eventuele reistijd en reiskosten worden tot 10 km niet in rekening gebracht

  •  6 sessies à 580 euro

Gespreid betalen is ook mogelijk

No show betekent dat je zonder afmelding niet bent verschenen op een afspraak. Maar ook wanneer er niet binnen de 24 uur voorafgaand aan de afspraak is aangegeven dat je een afspraak wil annuleren worden er kosten gemaakt en/ of inkomsten gemist. Ik behoud mezelf daarom het recht voor om eventueel een bedrag van €25 te factureren bij een no show.

De training vindt plaats in een groep van 4 tot 10 deelnemers op de woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur en wordt begeleid door Farida van der Ploeg

Thee en koffie is bij de prijs inbegrepen.

Graag via het contact formulier aanmelden

 €55,-   pp per training of per 4 trainingen €200,-  pp

Locatie: Brink z.z. 22 9471 AB Zuidlaren

Cursisten aan het woord

“Ik vond het erg interessant en je deed het super leuk en enthousiast. Het past bij jou.”

Renny

“Farida heeft mij erg goed geholpen met communicatieve vaardigheden in mijn team. Aan te raden voor iedereen die beter wil worden in onderlinge communicatie!”

Joshua

“Cursus over communicatie en samenwerken Gekoppeld aan een medecursist , vragen formulier invullen wat later besproken werd. Wat er uit kwam was heel grappig mijn gekoppelde partner daar werd ik soms iets onzeker over De uitslag van het formulier was verrassend we bleken door de uitslag een match te hebben een ideaal werk duo Samenwerkingsverband opdracht liet heel duidelijk zien hoe het was om intensief samen te werken Erg leuk om te doen en met goede communicatie kom je samen heel ver . Wat ik wel vond dat de cursus op deze manier beter geschikt zou zijn voor pubers of jongvolwassenen Het was een duidelijk omschreven cursus waar ik zeker wel iets van geleerd heb.”

WW